Betrouwbare ICT diensten

No-Nonsense ICT zorgt voor u

Wij van No-Nonsense ICT zorgen graag voor een stabiel bedrijfsnetwerk en blijven het liefst op de achtergrond. Op de achtergrond van úw bedrijf wel te verstaan. Want dat betekent dat uw ICT van goede en betrouwbare kwaliteit is en dat onze service dat óók is.

ONZE DIENSTEN:

Van werkplek tot oplossingen op maat

Organiseren van een goede werkplek

Gebruik van betrouwbare technologie

We zijn nerd genoeg om blij te worden van de nieuwste technologieën. Maar we hechten veel waarde aan stabiliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Daarom testen we eerst de kwaliteit en de gebruikersvriendelijkheid van nieuwe technieken, automatisering, hardware en software. U wilt zich hier niet druk over hoeven maken. Dat doen wij voor u, we zouden niet anders willen.

Optimale interne communicatie

of

Samenwerkings oplossingen

Mogelijk valt er bij uw bedrijf nog een en ander te halen wat betreft de interne communicatie. Er zijn veel applicaties die de mogelijkheid bieden om dagelijkse handelingen te versnellen.

Zo kunnen we er voor zorgen dat u altijd, overal ter wereld bereikbaar bent.

Oplossingen op maat

Maar stel dat twee systemen niet met elkaar kunnen “praten”? Of toevoegingen op een bestaand systeem? Daarvoor bieden wij maatwerkoplossingen, die we in overleg met u kunnen bouwen. Zoals daar zijn: koppelingen tussen de boekhouding en bankrekening of kassa, kilometerregistratiesysteem op smartphone, automatische tijdregistratie.

Wilt u meer informatie of weten welke producten het beste bij uw bedrijf passen? Neem dan contact met ons op.

 

Ontzorgen is onze belangrijkste taak, daar gáán we voor

Of u nu een bedrijf bent met 20 medewerkers, of een net startende  Zzp’er, wij zorgen graag voor een goede ICT-omgeving, zodat u uw tijd kunt besteden aan het succesvol maken en houden van uw onderneming.

 

Betrouwbare ICT diensten | No-Nonsense ICT : wij zorgen voor uw automatisering